Lekker weg zwijmelen doe je in dit topic! Plaats hier je Romantische RPGs!
BlueLoveBug
Groentje
Groentje
Berichten: 134
Lid geworden op: 12 dec 2014, 15:32

Bericht door BlueLoveBug » 14 feb 2015, 21:39

Hazel
Haar wenkbrauwen gingen iets omhoog bij het horen van Nathaliels opmerking. 'Sorry?' Ze keek hem scherp aan, haar donkere ogen op zijn gezicht gericht. Ze had zich naar hem omgedraaid en trok haar vestje uit zonder ook maar te knipperen of haar blik af te wenden. 'Ik had niet het idee dat we wie dan ook negeerden.' Ze hief haar hoofd iets op en bleef hem nog steeds strak aankijken. 'Je bent van harte welkom om mee naar buiten te gaan, oké?' Ze glimlachte kort.

Hummertje
Nog even volhouden..
Nog even volhouden..
Berichten: 1288
Lid geworden op: 28 mar 2012, 12:52

Bericht door Hummertje » 15 feb 2015, 18:09

Darrel
Binnen een mum van tijd leek de sfeer ineens compleet omgeslagen. Voldoende omgeslagen dat hij maar een stapje achteruit zette omdat hij niet tussen de brandende blik van Hazel en haar doelwit Nathaniel in wilde staan.
Toen Hazel naar Nathaniel glimlachte wandelde hij vlug om haar heen naar de deur toe, waarna hij de frisse lucht in stapte. Hier in Spanje was het weer een stuk aangenamer dan in London, dus hij kon hier gewoon zonder jas of iets dergelijks, in zijn T-shirt naar buiten.
"Waar gaan we eigenlijk heen?" Vroeg hij iets enthousiaster dan van origine gewild, en toonde opnieuw zijn brede grijns. Zijn groene ogen kregen iets smekerends in zich, omdat hij geen zin had om nog langer rond te dwalen in het huis. Hij wilde iets gaan doen met de anderen, elkaar een beetje leren kennen enzo.
Afbeelding

Violet Bloom
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 30090
Lid geworden op: 20 jan 2012, 12:57

Bericht door Violet Bloom » 15 feb 2015, 18:47

Katharina

Ik gooi mijn tas en zet mijn gitaarkoffer in een gekozen kamer en loop dan vlug mee, naar buiten toe. Daar hoor ik de vraag van Darrel. 'We kunnen naar het strand toe. En onderweg hierheen zag ik dat je kunt paintballen, in de buurt,' zeg ik en ik grijns.
A writer is a writer not because she writes well and easily, because everything she does is golden. A writer is a writer because, even when there is no hope, even when nothing you do shows any sign of promise, you keep writing anyway,'

Already a member for 5 years! :D

Afbeelding

Merlin
Pro
Pro
Berichten: 3479
Lid geworden op: 25 feb 2012, 17:56

Bericht door Merlin » 15 feb 2015, 19:51

Nathaniel Moriarty

Hij had misschien even heel kort naar Hazel gekeken maar zo gauw ze haar blik zo strak op hem gericht had wende hij weer zijn blik af. 'Ja jullie waren..' maar hij stopte die zin halverwege als hij zich herinnert wat zijn mama pas geleden nog had gezegd tegen hem. Dat mensen niet altijd een uitleg wouden en hoefden te hebben, dat sommige mensen sarcastisch konden zijn of te moe om er naar te luisteren. Nathaniel kon niet pijlen in hoe het bij Hazel zat, maar ze wou vast geen uitleg hebben erover. 'Ok ik ga mee, maar ik moet wel weer over een uur, veertien minuten weer terug zijn, iets langer dan die veertien minuten' zei hij en dan de seconden af telde in zijn hoofd 'nu exact, en nu niet meer' vervolgde hij.

Natalia Torres

Ze had zich nog even omgedraait naar het groepje voor ze naar boven rende met haar koffer. 'Niet zonder mij weg gaan hoor, ik zal snel zijn' riep ze vanaf de trap. Boven koos ze een kamer uit en had daar toch maar het besluit genomen om gewoon even haar koffer op de kamer te dumpen, de deur weer dicht te trekken en weer naar beneden om zich dan weer bij de groep te voegen. Boven echt goed rond kijken deed ze wel als ze weer terug kwamen. 'We zouden kunnen bekijken wat voor bezienswaardigheden ze hier hebben of we kunnen winkelen en daarna misschien ergens een hapje eten of inderdaad naar het strand' gaf ze als antwoord op Darrell en dan Nathaniel weer zijn tijd schema aangeeft en dat hij niet van winkelen houd, maar wel zonnebrand mee moest nemen voor naar het strand. 'Het hoeft niet gewoon voor degene die willen, als je terug moet dan moet je terug' zei ze met een knipoog en ze al wel merkte dat Nathaniel niet begreep waarom ze dat deed. Het was niet zo omdat hij dom was, maar het had nou niet echt een relevante bedoeling of ook maar een bedoeling en daarom begreep hij niet wat de knipoog had te betekenen.
Afbeelding

Hummertje
Nog even volhouden..
Nog even volhouden..
Berichten: 1288
Lid geworden op: 28 mar 2012, 12:52

Bericht door Hummertje » 15 feb 2015, 21:34

Darrel
Hij hoorde rustig de ideeën aan. Op Nathaniel ging hij maar even niet in, hij kon niet begrijpen wat de jongen op de dag van aankomst nou gepland zou kunnen hebben, wat belangrijker en leuker was dan met zijn allen optrekken.
"Okay, om dan maar even een knoop door te hakken, stel ik voor dat we eerst naar het strand gaan en vanavond met z'n allen ergens gaan eten?" Zijn grijns werd zo mogelijk nog wat breder, waarna de lange knul terug het huis in liep richting de plek waar hij zijn tas had neergezet.
Hij ritste de tas open en haalde zijn aqua-blauwe en met een antal tinten grijs geblokte zwembroek eruit. Schaamteloos liet hij zijn jeans zakken, temidden van de woonkamer, en verwisselde deze voor zijn zwembroek. Vervolgens stak hij zijn portomonnee bij zich en liep terug naar de rest van de groep.
"Ik ben klaar om te gaan.." Constateerde hij, om aan te geven dat hij wel wilde vertrekken. Over zonnebrandcrème maakte hij zich geen zorgen, want hoewel het meestal bewolkt was in London, had Darrel van zichzelf al redelijk gebruind kleurtje, verbranden deed hij dus niet zo snel.
Afbeelding

Violet Bloom
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 30090
Lid geworden op: 20 jan 2012, 12:57

Bericht door Violet Bloom » 20 feb 2015, 20:21

Katharina

'Wacht heel even,' zeg ik. Ik ren naar boven toe, kleed me daar om naar mijn bikini, en trek een topje en rokje aan. Dan ren ik met een handdoek terug. 'Okay, ik ben ook klaar,' zeg ik dan vrolijk.
A writer is a writer not because she writes well and easily, because everything she does is golden. A writer is a writer because, even when there is no hope, even when nothing you do shows any sign of promise, you keep writing anyway,'

Already a member for 5 years! :D

Afbeelding

Plaats reactie