In dit subforum kun je met een ander persoon een ORPG starten!
Plaats reactie
Just-a-Blonde
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 12764
Lid geworden op: 29 apr 2016, 15:20

Two different worlds - Deanmon

Bericht door Just-a-Blonde » 07 nov 2018, 14:35

Allison Hope Parker - 19
Allison is de dochter van de directeur van het grootste advocatenkantoor in het land. Zijn doel is het dat zijn dochter hem gaat overnemen ooit. Allison haar passie ligt echter elders, maar dat is iets wat haar vader niet wil horen.
Door de stugheid van haar vader is Allison door de jaren heen verandert, haar lieve onschuldige zelf is veranderd toen ze haar moeder verloor en haar vader zich liet opslokken door zijn werk
Afbeelding
Always be yourself unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Gebruikersavatar
Deanmon
Pro
Pro
Berichten: 4086
Lid geworden op: 24 aug 2015, 18:24

Bericht door Deanmon » 10 nov 2018, 23:33

Salvatore Daylano De Rosa - 24 years
Als kind, was hij samen met zijn gezin uit Italië naar hier gevlucht. Onder zijn gezin valt zijn moeder en jongere broer en zussen te verstaan. De reden dat ze gevlucht waren, was namelijk doordat zijn vader zich met criminele zaken bezig hield. Aangezien Salvatore ouder was dan zijn broer en zussen toen ze hier aankwamen, heeft hij meer moeilijkheden gehad om de taal onder de knie te krijgen. Nu beheerst hij de taal goed, al klinkt zijn Italiaans accent soms toch nog door. Na het beëindigen van zijn middelbare school was hij meteen beginnen werken om zijn moeder te kunnen helpen in het financieren van hun gezin. Als alleenstaande moeder heeft ze het namelijk erg zwaar gehad en hij is enorm dankbaar voor alles dat ze voor haar gezin gedaan heeft. Salvatore is nu 24 jaar oud en heeft al op verschillende plekken gewerkt, maar omdat hij enkel maar een diploma middelbare school heeft, is het moeilijk om goed werk te vinden. Nu heeft hij een nieuwe job aangeboden gekregen als klusjesman in het grootste advocatenkantoor in het land, wat hij gretig aangenomen heeft.

Afbeelding
"Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination."

Gebruikersavatar
Deanmon
Pro
Pro
Berichten: 4086
Lid geworden op: 24 aug 2015, 18:24

Bericht door Deanmon » 10 nov 2018, 23:33

Salvatore Daylano De Rosa
Rustig ruimt Salvatore de tafel af, waarna hij naar de badkamer gaat om zich te douchen. Het is vroeg in de ochtend en vandaag is de dag dat hij zal starten met zijn nieuw baantje. Hij is de tel kwijt geraakt om het hoeveelste baantje het nu gaat, maar toch voelt hij dat hij een beetje zenuwachtig is. Het is maar een baantje als klusjesman, maar het gaat wel om het grootste advocatenkantoor van het land. Mensen met een hoge status dus. En hij.. Hij is maar een simpele klusjesman. Hij heeft zo'n voorgevoel dat daar niet veel mensen naar hem zullen om kijken, maar als dat toch zou gebeuren, dan weet hij dat ze niet veel goeds over hem zullen denken. "Welke jongeman wilt er nu klusjesman zijn." "Hij heeft dus niets bereikt in zijn leven." "Hij is zijn leven aan het verspillen." Hij heeft het allemaal al gehoord, maar hij weet waarvoor hij het doet. Zijn moeder heeft veel opgegeven om voor hem en zijn broer en zussen te kunnen zorgen en nu wilt hij zo veel terug geven als hij maar kan. Een aantal jaar geleden is hij thuis vertrokken om ergens alleen te gaan wonen, gewoonweg om zijn moeder haar lasten te kunnen verlichten. Hijzelf woont nu ergens afgelegen in een bos aangezien dat het goedkoopst was om te gaan wonen. Zijn broer en zussen wonen nog steeds bij zijn moeder, aangezien ze veel jonger zijn dan hem. Salvatore is enorm loyaal aan zijn gezin, wat zich uit in dagelijkse bezoeken bij zijn gezin.
Een tijd later is hij klaar om in zijn overal naar zijn werk te vertrekken, waar hij na een lange tijd aankomt. Dat is het nadeel van afgelegen wonen, maar het is het waard. Al snel staat hij in de inkomhal van het advocatenkantoor en merkt hij al snel dat hij in een andere wereld terecht gekomen is. Een andere wereld dan dat hij gewoon is. Na zich bij de balie gemeld te hebben, wordt hij doorgestuurd naar de ruimte van de klusjesmannen. Maar dan blijkt er maar één andere klusjesman te zijn, wat wilt zeggen dat ze beiden hard werk moeten gaan leveren. "Ah, jij moet de nieuwe klusjesman zijn!" Zegt de man meteen zodra hij Salvatore ziet. "Goed op tijd zie ik. We moeten pas binnen een halfuur beginnen. Goed, dan kan ik je op de hoogte brengen van de werking hier." De oudere man blijkt Augustus te heten en werkt hier al een aantal jaar. Nadat hij Salvatore op de hoogte heeft gebracht van alles dat hij hoort te weten en hem toegang heeft gegeven aan al de nodige sleutels en spullen is het tijd om te beginnen werken. En de lijst van de dingen die er moeten gebeuren, is lang. Enorm lang. Er blijkt een lamp kapot te zijn op de gang op het tweede verdiep en dat is dan ook het eerste waarmee hij zal beginnen.
"Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination."

Just-a-Blonde
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 12764
Lid geworden op: 29 apr 2016, 15:20

Bericht door Just-a-Blonde » 11 nov 2018, 10:33

Allison
Met een diepe zucht slaat Allison haar wekker uit die piept. Je zou toch denken dat iemand zou kunnen uitslapen in haar vakantie. Ze rekt zich uit en zwaait haar benen over de rand van het grote bed en gaapt even. Vervolgens begeeft ze zich naar haar eigen ruime badkamer en neemt ze een snelle douche. Met een handdoek om haar lichaam gewikkeld gaat ze vervolgens voor de spiegel staan en maakt zich klaar voor de dag. Zorgvuldig brengt ze haar makeup aan en krult ze haar haren losjes. Haar vader had haar duidelijk gemaakt dat ze er verzorgt en netjes uit moest zien als ze bij hem ging werken. Bij haar vader werken was niet haar eigen keuze geweest, maar die van haar vader. Zachtjes neuriet Allison terwijl ze naar haar inloopkast loopt en meteen naar het rek loopt waar al haar nette kleding hangen. naar even twijfelen trekt ze een zwarte koker rok aan tot net iets boven haar knie, daar boven een simpele witte blouse die ze vervolgens in de rok stopt. Als laatste pakt ze haar tas, een jasje en een paar zwarte pumps voor ze naar beneden gaat. Beneden staat haar ontbijt al klaar en eet ze er rustig van, wanneer ze klaar is wordt het direct voor haar opgeruimd en trekt ze zelf haar schoenen aan. Wanneer ze klaar is loopt ze naar de gang, terwijl ze in de grote spiegel kijkt die er staat brengt ze een licht roze kleur aan op haar lippen. Buiten staat de auto al voor haar klaar, zodra ze instapt rijdt de chauffeur haar meteen naar het enorme gebouw. Ze wordt door iedere werknemer herkent en netjes begroet. Rustig begeeft ze zich door het gebouw naar de tweede verdieping, waar het kantoor van haar vader bevindt. Haar hakken tikken zachtjes op de grond terwijl ze door de gang loopt. Doordat iemand bezig is met de lamp wordt de gang geblokkeerd door de ladder. Zonder iets te zeggen wacht Allison rustig tot de jongen klaar is, deze tijd gebruikt ze om hem te bestuderen. Dit doet ze wel zo onopvallend mogelijk. Ze kende hem namelijk nog niet en toch werd haar aandacht meteen naar hem toe getrokken.
Always be yourself unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Gebruikersavatar
Deanmon
Pro
Pro
Berichten: 4086
Lid geworden op: 24 aug 2015, 18:24

Bericht door Deanmon » 11 nov 2018, 17:55

Salvatore Daylano De Rosa
De reden waarom hij dit klusje gekozen heeft om als eerste uit te voeren, is simpel. Augustus had hem verteld dat de gangen nogal smal zijn en dat het dus het best is om er klusjes uit te voeren als er niet veel mensen zijn. Aangezien het nog vroeg in de ochtend is, lijkt het hem een goed idee om hiermee te beginnen, om zo weinig mogelijk mensen te storen. Met de ladder in zijn handen wandelt hij naar de plek waar de lamp stuk is, waarna hij de ladder goed zet om dan naar boven te klimmen. Salvatore beseft dat hij snel moet zijn aangezien het hier dadelijk druk kan gaan worden, maar die druk zorgt er juist voor dat hij wat begint te sukkel. "Shit." Mompelt hij dan ook zacht, waarna hij de kapotte lamp eindelijk los krijgt. Het is maar een kleine lamp, waardoor hij het gemakkelijk in de zak van zijn overal kan steken. Vervolgens haalt hij de nieuwe lamp uit zijn andere zak om deze te plaatsen en dan is het werkje eindelijk klaar. Oké, wat nu? Rustig haalt hij het lijstje uit zijn zak en selecteert hij een nieuw klusje. Hij moet ergens een nieuwe klink installeren aangezien de oude zijn werk niet goed meer doet. Rustig steekt hij het lijstje weer weg en kruipt hij weer van de ladder. Het is dan pas dat hij het meisje op merkt dat blijkbaar staat te wachten om door te kunnen. "Oh, mijn excuses!" Zegt Salvatore dan ook snel, waarna hij de ladder dicht doet zodat ze door kan. Geen goed begin van zijn dag, want hij hoort deze mensen zo weinig mogelijk te storen.
"Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination."

Just-a-Blonde
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 12764
Lid geworden op: 29 apr 2016, 15:20

Bericht door Just-a-Blonde » 11 nov 2018, 18:47

Allison
Geïnteresseerd volgt ze zijn bewegingen terwijl hij de lamp vervangt. Een kleine glimlach verschijnt op haar gezicht als hij niks door heeft en rustig zijn lijstje bekijkt. Wanneer hij haar dan uiteindelijk wel door heeft siert een vriendelijke glimlach haar gezicht. "Maakt niks uit hoor, jij moet ook gewoon je werk kunnen doen." Allison zet een stapje in zijn richting en steekt haar hand uit. "Volgens mij kennen wij elkaar nog niet, mijn naam is Allison." Hij leek haar nog niet te herkennen, mede daarom hield ze haar achternaam nog even achterwege. Ze maakte er graag gebruik van als mensen nog niet wisten wie ze was, dan waren ze niet meteen bang voor haar. "Is dit je eerste dag?" Vraagt ze met oprechte interesse en glimlacht vriendelijk. Het gebeurde niet vaak dat hier mensen van haar leeftijd rond liepen. Als ze hier dan toch haar hele vakantie door zou brengen kon ze misschien nog met iemand praten. Ookal zou haar vader dat nooit gaan vinden in zijn leven. "Allison." Wanneer ze haar vader haar naam hoort roepen verstijft ze kort, ze kende die toon. Als de jongen tegenover haar haar niet kende, kon hij nu wel eens een idee krijgen. "Volgens mij heb ik mijn dochter geleerd om altijd op tijd te komen." Wanneer haar vader naast haar staat kijkt ze hem aan. "En hij heeft me geleerd om altijd de mensen te kennen met wie je werkt." Valt Allison hem in de rede en glimlacht vervolgens liefelijk.
Always be yourself unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Gebruikersavatar
Deanmon
Pro
Pro
Berichten: 4086
Lid geworden op: 24 aug 2015, 18:24

Bericht door Deanmon » 11 nov 2018, 19:31

Salvatore Daylano De Rosa
Na zijn excuses aangeboden te hebben, verwacht Salvatore dat het meisje gewoon verder gaat wandelen, maar wat ze doet verbaast hem. Hij trekt dan ook onbewust kort een wenkbrauw op als ze haar hand naar hem uitsteekt, maar al snel siert een glimlach zijn gezicht. Hij had deze vriendelijkheid nooit verwacht, maar hij is blij dat ze hem gewoon normaal behandelt. Salvatore heeft namelijk al vaak ondervonden dat mensen zich te goed voelen om met hem te praten. "Salvatore Daylano, of gewoon Salvatore." Stelt hij zichzelf vriendelijk en met een licht Italiaans accent voor, waarna hij haar hand schudt. Allison verbaast hem pas echt als ze vraagt of dit zijn eerste dag is, vooral het feit dat ze zo oprecht klinkt doet hem verbazen. "Ja, dit is inderdaad mijn eerste dag. Ik denk dat dat wel duidelijk is aan het feit dat ik juist zo stond te treuzelen." Grinnikt hij zacht, doelend op de lamp. Wanneer ze dan ineens geroepen wordt door een zware mannenstem, kijkt Salvatore op om dan de directeur van het advocatenkantoor te zien staan. Dochter? "Oh." Zegt hij dan ook onbewust als hij de eindjes aan elkaar geknoopt heeft. Heeft hij zich wel beleefd genoeg gedragen?! Oh god, hij heeft de dochter van de directeur laten wachten en nu is ze te laat. "Ik denk dat het mijn schuld is dat ze te laat is, meneer." Zegt Salvatore dan ook voor hij er erg in krijgt. Kan dit het einde van zijn nieuwe job betekenen? "Ze kon niet door door de ladder en ik had niet door dat ze stond te wachten." Nog voor hij de kans krijgt om zich voor te stellen aan de directeur begint de man hem een preek te geven dat hij zijn werknemers ze weinig mogelijk moet hinderen. "Begrepen, meneer. Het zal niet meer gebeuren." Knikt Salvatore dan ook, want hij kan het niet veroorloven om dit baantje te verliezen. Ook al is hij maar een klusjesman, het betaald beter dan al de andere baantjes die hij al gehad heeft. Het is duidelijk dat zijn eerste dag slecht begonnen is.
"Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination."

Just-a-Blonde
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 12764
Lid geworden op: 29 apr 2016, 15:20

Bericht door Just-a-Blonde » 11 nov 2018, 19:57

Allison
Dat Italiaanse accent van hem klonk beter in haar oren dan dat ze wou. "Ach, jij moet ook gewoon je werk doen." Zegt ze met een lieve glimlach als hij doelt op het treuzelen van net. Met een zucht kijkt ze even naar haar vader als hij een preek houdt tegen de jongen en ongemerkt voor haar vader rolt ze met haar ogen. "Papa, zo is het wel genoeg." Zegt ze met een lieve stem en legt haar hand op zijn arm. Ondanks alles was en bleef ze haar vaders zwakke plek. "Het is zijn eerste werkdag, hij doet echt wel zijn best." Wanneer ze dat zegt laat ze haar blik even op Salvatore rusten en glimlacht vriendelijk. "Kom, je wou me wat gaan uitleggen." Zachtjes duwt Allison haar vader richting het kantoor. "Dan kan Salvatore ook weer aan het werk." Zegt ze en geeft hem nog een snelle knipoog zonder dat haar vader het ziet. Zijn naam klonk toch echt leuker uit zijn mond. Terwijl ze samen met haar vader door de gang loopt kijkt ze nog een keer kort achterom naar Salvatore en glimlacht voor de laatste keer. Vervolgens verdwijnt ze in het kantoor van haar vader en wordt ze meteen achter een computer gezet. Ze mag gaan beginnen met het verwerken van aantekeningen in verschillende dossiers.
Always be yourself unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Gebruikersavatar
Deanmon
Pro
Pro
Berichten: 4086
Lid geworden op: 24 aug 2015, 18:24

Bericht door Deanmon » 11 nov 2018, 21:43

Salvatore Daylano De Rosa
Wanneer Allison het voor hem opneemt, haalt hij opgelucht adem. Ze zorgt ervoor dat haar vader zijn preek stopt en dat hij niet de kans heeft om hem te ontslaan. Salvatore weet niet of hij dat van plan was, maar die kans zat er misschien wel in. Wanneer het meisje haar vader richting een kantoor duwt, knikt Salvatore dankbaar naar haar als ze achterom kijkt. Zijn eerste dag had beter kunnen beginnen. Hij heeft zich niet eens voorgesteld aan de directeur! Inwendig vloekt Salvatore dan ook, waarna hij de ladder opheft en zich naar de ruimte van de klusjesmannen begeeft. Daar wisselt hij de ladder en de kapotte lamp om in materiaal, waarna hij zich naar het eerste verdiep begeeft waar hij de kapotte klink herstelt. Tijdens het uitvoeren van zijn werk merkt hij dat zijn gedachten af en toe naar Allison gaan. Salvatore had verwacht dat niet veel mensen naar hem gingen omkijken hier. Hij had verwacht dat ze niet vriendelijk gingen zijn, maar Allison bewijst duidelijk het tegendeel. Misschien zijn niet veel mensen vriendelijk hier, maar zij duidelijk wel. Het doet hem nadenken of hij misschien vooroordelen had over deze plek. Salvatore haat mensen die vooroordelen hebben over anderen en nu moet hij toegeven dat hij ze zelf had. Misschien is het hier niet zo erg als hij verwacht had. Als derde taak staat op zijn lijstje dat hij een lavabo moet repareren in het toilet van de vrouwen. Daar aangekomen, klopt hij op de deur en steekt hij zijn hoofd naar binnen. "Hallo?" Hij vermeldt dat hij de klusjesman is, maar als er geen antwoord komt, stapt hij gewoon naar binnen. Er is niemand merkt hij, dus dan kan hij rustig aan de slag.
"Always pity the thinkers, for they are cursed with their own imagination."

Just-a-Blonde
Zit op het forum vastgeplakt
Zit op het forum vastgeplakt
Berichten: 12764
Lid geworden op: 29 apr 2016, 15:20

Bericht door Just-a-Blonde » 11 nov 2018, 21:58

Allison
Terwijl haar vader achter het enorme bureau druk aan het bellen is verwerkt Allison in een snel tempo de aantekeningen in de verschillende dossiers. Ze zat nu in het tweede jaar van de studie rechten, met als doel ooit het bedrijf van haar vader over te nemen. Nadat ze een lange tijd bezig is geweest klapt ze haar laptop dicht. Vervolgens gaat ze staan en pakt een klein makeup tasje uit haar tas. Rustig loopt ze naar het vrouwen toilet en loopt naar binnen. Diep in gedachten, hierdoor let ze niet op waar ze loopt. Zoveel vrouwen waren er namelijk niet op deze afdeling. Voor ze het door heeft knalt ze tegen iemand op en wankelt even op haar hakken. "Sorry!" Zegt ze verschrikt en kijkt op. Wanneer ze dat doet kijkt ze recht in de ogen van Salvatore. Even staart ze hem aan, afgeleid door zijn prachtige ogen. Wanneer ze door heeft dat ze hem al een paar lange seconden aan kijkt kleuren haar wangen licht rood. "Sorry, was er niet helemaal bij met mijn gedachten." Zegt Allison snel en loopt door naar de spiegel. Hiermee hoopt ze dat hem haar rode wangen niet zijn opgevallen. Om zichzelf een houding te geven opent ze haar toilet tasje en werkt ze snel maar make up wat bij. "Sorry trouwens voor mijn vader, hij is nogal serieus." Wanneer haar wangen weer hun normale kleur hebben draait ze zich pas om.
Always be yourself unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Plaats reactie