Plaats hier je RPGs die te maken hebben met horror of crime! Kom maar langs, als je durft...
Plaats reactie
MJ88
Admin
Admin
Berichten: 42071
Lid geworden op: 17 jul 2012, 20:56

Insane Asylum Karakter topic

Bericht door MJ88 » 29 mei 2016, 06:42

De RP Insane Asylum is vorig jaar gestart, maar met de nieuwe regels moet er voor deze toch ook een karakter topic zijn, dus bij deze :)


Insane Asylum, Number 16.66
16.66 is een Asylum opgericht in 1945. Het is een aantal jaar buiten gebruik geweest omdat het alleen bedoeld was voor de échte krankzinnige. Sinds het jaar 1992 is Asylum weer open gegaan. Iedereen die hier word opgenomen heeft een kans van 0.01% om eruit te komen. Het gebouw ligt afgelegen met een flik stuk grond omringt door hoge muren waar spijlen op bevestigd zijn. Kans om te ontsnappen 0.01% In de geschiedenis is er maar één iemand ooit een keer ontsnapt. Er gaat een gerucht rond dat ze hem uiteindelijk hadden gevonden om vervolgens lobotomie op uit te oefenen. Of dit waar is? Dat weet niemand.

Plot-lijn van het verhaal
Een groep jongeren tussen 14/28 jaar zitten opgesloten in 16.66. Ze besluiten dat ze willen ontsnappen maar hoe? Daarnaast verdwijnen mensen binnen het asylum er gaat een gerucht dat er een moordenaar rondloopt. De begeleiding blijft er ijzig stil over, alsof ze wat te verbergen hebben!

Asylum-Characters
Joyce - Hoofd van het asylum.
Matthijs - Bewaker en Joyce haar rechterhand.
Stein - Doctor
Jessica - Zuster
Bettie - Hoofd van de keuken.
Overige bewakers.

Character Informatie
Volledige naam:
Roep naam:
Patienten nummer:
Leeftijd:
Karakter:
Geschiedenis: (voor het asylum)
Diagnoses:

Je mag het zo gek maken als je wilt! en joinen ook als het verhaal al gestart is!

Extra informatie - Het asylum doet nog steeds aan onorthodox genezing. Denk hierbij aan lobotomie etc. Verder beschikken we niet over het gebruik van apparatuur zoals telefoons. De rest van de wereld is verder gegaan terwijl alles binnen het asylum voor de patiënten heeft stil gestaan.

MJ88
Admin
Admin
Berichten: 42071
Lid geworden op: 17 jul 2012, 20:56

Bericht door MJ88 » 29 mei 2016, 06:47

Volledige naam: Isabella Sanna Wauters
Roep naam: Isabella, Ies, Isa
Patienten nummer: 1992.005
Leeftijd: 21
Karakter: Onzeker, lichtelijk paranoide, zorgzaam (naar anderen toe), intelligent, eerlijk, nieuwsgierig, sarcastisch (en daardoor soms ongewild grappig, waardoor ze zich weer onzeker en niet begrepen voelt)
Geschiedenis (voor het asylum): Heeft het gevoel dat ze de wereld beter moet maken voor iedereen, waardoor ze te veel hooi op haar vork neemt. Sinds de puberteit zorgt dit voor problemen. Ze is een automutilist en raakte verslaafd aan medicijnen. Haar gedachtes begonnen een eigen leven te leiden, waardoor ze soms het verschil tussen dromen en werkelijkheid niet meer herkende. Is een van de eerste bewoners van het Asylum, nadat ze een zelfmoord poging had ondernomen. Heeft het nog steeds moeilijk om zichzelf geen pijn te doen, dus probeert dat op andere manieren. Haar uitlaat kleppen zijn schrijven en lezen.
Diagnoses: ADD (attention deficit disorder), OPS (ontwijkende persoonlijkheidsstoornis)

Afbeelding

Afbeelding

MoonMoon
Begint het te leren
Begint het te leren
Berichten: 328
Lid geworden op: 28 jun 2015, 21:18

Bericht door MoonMoon » 29 mei 2016, 09:53

Volledige naam: Piper Neeson
Roep naam: Piper, Pip
Patiënten nummer: 1990.369
Leeftijd: 15
Karakter: Piper is een hyperactief kind met een voorliefde voor slechte humor. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ze kattenkwaad heeft uitgehaald en komt vaak in de problemen. Ze ervan om veel met mensen te praten en soms is ze een beetje irritant bezig, maar bedoelt het goed. Ze slaapt alleen op een kamer omdat ze nogal onverwachte acties en aanvallen heeft.
Geschiedenis: Pip leefde in een normaal standaard gezin als enige kind. Haar ouders werkten veel en daardoor was ze vaak alleen. Doordat ze zo vaak alleen was, begon ze in haar eigen wereldje te leven. Haar oppas begon haar rare gedrag te melden aan haar ouders en die kwamen er al snel achter dat er iets mis met haar was. Ook begon ze op random momenten in slaap te vallen. Haar ouders konden haar gedrag niet meer beheersen en stuurde haar toen naar het asylum. Ze haat het nogsteeds om alleen te zijn en doet er ook alles aan om aandacht te krijgen.
Diagnoses: Narcolepsie, Borderline persoonlijkheidsstoornis, slaapverlamming.

Afbeelding
"Time is like a big ball of wibbly wobbly, timey wimey stuff"

Desven
Beginner
Beginner
Berichten: 166
Lid geworden op: 28 jul 2015, 15:45

Bericht door Desven » 17 sep 2016, 13:42

Volledige naam: Trevor Baine
Roep naam: Trev / Baine
Patienten nummer: 1988.007
Leeftijd: 27
Karakter: Trevor is erg op zichzelf hij bemoeit zich over het algemeen niet met andere mensen. Hij is wat aanhankelijk wat tegen zijn basic karakter ingaat. Het liefste is hij alleen, maar te gelijkertijd wil hij het liefste bij iemand in de buurt zijn. Het zorgt voor een constant gevecht in zijn hoofd. Waardoor hij met regelmaat tegen zichzelf praat. Over zijn verleden praat hij niet, hij is niet vies van een gesprek zolang het maar niet om hem draait. Ergens is hij zorgzaam al zal die het altijd ontkennen.
Geschiedenis: Trevor is geboren in een chaotisch gezin. Moeder was nooit thuis en vader was een dronken lamzak die voor niks goed kwam. Fysiek is hij nooit aangeraakt door niemand niet. Ondanks dat zijn vader opvliegers had, dagelijks. Door zijn hevige schizofrenie had hij vaak episodes waar hij dagen het huis bij elkaar schreeuwde niet kon slapen door hevige nachtmerries. Kort gezegd konden ze ouders hem niet aan en hebben ze hem laten opsluiten.
Diagnoses: Schizofreen.

Afbeelding
Zonder stretches.

Volledige naam: Linn Baine
Roep naam: Linn
Patienten nummer: 1967.008
Leeftijd: 21
Karakter: Linn is zorgzaam, lief en vooral energiek. Mensen kunnen haar soms niet eens meer bijbenen. Ondanks dat ze erg mager is sport ze het liefste de hele dag. Ze is een prater, maar haar energie-pieken zijn het ergste als ze in de buurt van Trevor is en hem nog geen moment met rust kan laten (vaak worden ze hierdoor gescheiden) Linn is onwijs jaloers, niet omdat zo zeer omdat ze verliefd is op Trevor maar omdat niets of niemand aan hem mag komen. Je zou het bijna een obsessie kunnen noemen.
Geschiedenis: Linn is het adoptie zusje van Trevor die op 13 jarige leeftijd bij het gezin introk. Vanaf het moment dat ze in huis woonde had ze altijd bonje met Trevor, waar, wanneer maakte niet uit. Linn was nooit opvliegerig van nature maar dit gezin maakte haar zo. Puur uit zelf bescherming. Toen ze achter Trevor zijn geheim kwam (wat hij moeilijk kon verbergen) hield het vechten op, vanaf dat moment wou ze alleen nog maar voor hem zorgen, haar grote broer. Ze was dan ook kapot toen hij werd weg gestuurd. Vol onbegrip, alleen. Ze sprak niet meer, haar levendige karakter was verdwenen. De jaren gingen voorbij ze groeide op als een jonge vrouw, haar stiefvader had ineens oog voor haar. Ze had het niet door voordat het te laat was. Voor ze het wist randde hij haar aan, tot op het punt dat hij haar verkrachten. Eenmalig want Linn sloeg door, zonder aarzeling stak ze haar vader 22 keer. Hierna is ze opgesloten voor poging tot moord. Ze heeft tot de dag van vandaag nog nooit verteld aan Trevor wat er gebeurd is, het zou hem kapot maken.
Diagnoses: Anorexia, ADHD, strafblad.

Afbeelding
Zonder piercings.

Plaats reactie