Pagina 1 van 1

Nieuwe leden, lees dit A.U.B.

Geplaatst: 17 mei 2016, 12:23
door Violet Bloom
Allereerst welkom op dit forum. We zijn blij om jullie te hebben!
In dit topic geven wij tips hoe je hier soepeltjes kunt opstarten.

Stap 1: Meld je aan!
Maak een account aan, en kies een leuk plaatje voor je avatar en/of signature voor op je profiel. Dat doe je bij je instellingen. Er zijn mensen op het forum die je desnoods kunnen helpen met het maken van de avatar en/of signature. Als je dat wilt, kun je een topic maken in kletshoekje, waar je dat kan vragen.

Stap 2: Stel je voor!
in het topic voorstellen, kan je een nieuw topic aanmaken waar je je voor kan stellen. Dat hoeft niet met echte naam, en jij beslist wat je er verteld, maar het is wel een goede manier om het eerste contact met de andere leden te leggen. Verplicht is het niet, maar zeker wel gewenst.

Stap 3: Doe met ons mee!
Kijk in de verschillende RPG gedeeltes of er iets is wat je leuk vind, waar je aan mee kan doen. En begin dan lekker te schrijven, want daarvoor ben je op een RPG forum, right?

Stap 4: Deel je ideeën!
In het algemeen RPG topic kun je jouw ideeën en voorstellen plaatsen. Wil je een ORPG opstarten over bijvoorbeeld The Vampire Diaries. Zet het daar, en als iemand mee wilt doen, zullen ze er op reageren. Of wil je een RPG starten maar weet je niet of er genoeg mensen mee willen doen, vraag het daar.

En als laatste, stap 5: Have fun!